nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Hirdetmények / Egyenlő bánásmód oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
november 2020
előre
Egyenlő bánásmód
Bemutatkozik az Egyenlő Bánásmód Hatósága.

A Hatóság tevékenységének célja az emberi méltóság védelme, a hátrányos megkülönböztetés elleni küzdelem a jog eszközeivel.

Egyenlő bánásmód
Jó tudni, hogy ebben a küzdelemben nem vagyunk egyedül, ugyanis az emberi jogok védelmét szolgáló állami intézményrendszer mellett, kiemelkedő jelentősége van a jog és érdekvédelem területén működő társadalmi és civil szervezetek nap, mint nap megnyilvánuló együttműködési készségének.

Az egyenlő bánásmódról és az esélyegyenlőség előmozdításáról szóló törvény összhangban a vonatkozó uniós irányelvekkel, lehetőséget kínál a civil szervezeteknek a hátrányos megkülönböztetést szenvedettek érdekében történő fellépésre eljárásaink során.

Azt tapasztaljuk, hogy a diszkrimináció sértettjei önmagukban kevéssé rendelkeznek érdekérvényesítő képességgel, számos esetben telefonon, vagy e-mailen közölt panaszaikkal kapcsolatban minden biztatásunk ellenére, nem kérik, nem vállalják az eljárás megindítását. Abban, aki különböző élethelyzetekben rendszeresen kerül ön hibáján kívül másoktól különböző tulajdonsága, pl. bőrszíne, fogyatékossága, neme miatt kiszolgáltatott helyzetbe, vagy e tulajdonsága miatt rendszeresen kudarcok elszenvedője, óhatatlanul kialakul egyfajta kisebbségi érzés.

www.egyenlobanasmod.hu


[ 2008.04.16. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek