nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / "Egy szenvedély margójára" oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
"Egy szenvedély margójára"
Az előadás sajnálatos módon baleset miatt elmaradt. Megértésüket köszönjük!

MEGHÍVÓ

A „Lábatlaniak itthon” sorozat keretében a Nyugdíjas Közalkalmazottak és Köztisztviselők Egylete tisztelettel és szeretettel meghívja Önt, érdeklődő családtagjait, ismerőseit

a lábatlani Gerenday Közösségi Házba
(Lábatlan, Rákóczi út 170 szám)

2011. december 2-án (pénteken) 17 órára

MARÓTI ATTILA

színművész

Egy szenvedély margójára

című előadására

Vendégünk magáról a következőket mondja:

1977 tavaszán születtem Esztergomban. Tatára jártam gimnáziumba, Zsámbékra főiskolára, jelenleg Budán élek.

Gimnazista korom óta színházzal foglalkozom. Bejártam Európa nagy részét vendégművészként. Erdélyben, Szlovákiában, Luxemburgban is játszottam. Németországban jelenleg is fellépek.

Most a tatabányai Jászai Mari Színház kötelékébe tartozom. (ismét) Azonkívül a budapesti Műhely Munka Társulat művészeti igazgatója vagyok, immárom három éve. Eddigi rövid életem ellenére rengeteg élményben volt részem. Mindig a színház volt az életem mozgató rugója. Ez egy szenvedély. Egy életre meghatározó és mindennél fontosabb láng bennem, amit a játék öröme és az emberekkel való foglalkozás táplál.

Egy másik szenvedélyem is van: A családom. Két gyönyörű gyermekem és az anyukájuk. Így otthon is mindig tudok játszani...


[ 2011.12.02. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-