nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Egy kis balatoni Lábatlan a műkedvelő csoportokkal oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Egy kis balatoni Lábatlan a műkedvelő csoportokkal
A házigazdák kínálatában ezúttal a helytörténeti kutatásairól, írásairól közismert Nádasiné Balatoni Anna helytörténeti füzete szerepelt

A nyergesújfalui, a tardosi, illetve az összefogás vezetőjeként a tatai Móricz Zsigmond Városi Könyvtárral együttműködve a Vitéz Sághy Antal Városi Könyvtár kilencmillió forintos támogatást nyert el tervei megvalósításához a Tudásdepó-Expressz program pályázatán.

Az olvasáskultúra és az informális képzés szerepének erősítése érdekében az intézmény helyi együttműködési megállapodást kötött az Arany János Általános és Alapfokú Művészeti Iskolával, a Kuckó Gyermekjóléti és Családsegítő Szolgálattal, a Lábatlani Nagycsaládosok Egyesületével és a Nyugdíjas Közalkalmazottak és Köztisztviselők Egyesületével.

A programsorozat keretébe többek közt író-olvasó találkozókat, kiállításokat, gyermekfoglalkozásokat szerveznek, illetve a felnőtteket Olvasóklubba hívják az érdeklődőket a következő év februárjának végéig. A szerda délutáni Olvasóklub immár a tizedik volt. A házigazdák kínálatában ezúttal a helytörténeti kutatásairól, írásairól közismert Nádasiné Balatoni Anna helytörténeti füzete szerepelt, amely a Műkedvelő csoportok Lábatlanon és Piszkén a XX. század első felében címet kapta.

A kiadvány bemutatója után kötelen beszélgetés zárta a délutánt.

Fenyvesi Károly

Forrás: www.kemma.hu


[ 2011.10.04. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-