nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Dunakorzó rendezvény Karván oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Dunakorzó rendezvény Karván
„Csak egy tánc volt” A hetvenes évek táncdalai - 2013.július 27. - Az Iringó Tánc Stúdió kis-és nagy csoportjai mutatkoznak be új táncaikkal
Ezúttal a táncdalok korszaka elevenedik fel, a karvai főtér szabadtéri színpadán. Az Iringó Tánc Stúdió kis-és immáron európa bajnok- nagy csoportjai mutatkoznak be új táncaikkal, amit csak fokoz a Kolibri STE szólótáncosainak fellépése az ESZPÉ együttes zenészeinek a közreműködésével. Korpás Éva és Zsapka Attila, Szécsi Pál emlékét idézi fel. Emmer Peti, és Zsapka Attila duóban az ESZPÉ együttes zenészeivel kiegészülve ad koncertet. 19:00 órától közönségcsalogató zene szól a Dunakorzón és sok finomság kapható.

Fellépők:
20.00 Iringó TáncStúdió - kiscsoport és az Európa Bajnokságot nyert nagycsoport fellépése
Kolibri STE táncosainak bemutatója
21:00 órától Szécsi Pál emlékest - Korpás Éva és Zsapka Attila ének, közreműködik a ESZPÉ együttes
23:00 órától buli a ZSEB együttessel

A Lábatlan és Karva közötti átkelést 18.00 és 24.00 óra között kishajójárat biztosítja. A hajó 18.15-kor indul Lábatlanról. Minden egész és fél órában Karváról, minden negyed és háromnegyed órában Lábatlanról szállítja az érdeklődőket. Sok utas esetén folyamatosan közlekedik.

Karva Község Önkormányzata

[ 2013.07.26. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-