nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Sport / Lábatlani Sirályok / Hírek / Duna-parti tábor oldalon áll
Lábatlani Sirályok
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Duna-parti tábor
A Lábatlani Sirályok Vízisport Egyesület az Esztergomi Kistérségi Társulás segítségével tábort szervez 2009.08.10- 16 között.

Nyári tábor Lábatlanon a Duna- parton!

A Lábatlani Sirályok Vízisport Egyesület az Esztergomi Kistérségi Társulás segítségével tábort szervez 2009.08.10- 16 között.
Várjuk kistérségünk elsősorban felső tagozatos általános iskolás gyermekeit, akik a természetet szeretik, és nem rettennek meg egy kis egészséges mozgástól.
A tábor szállásadó helye a lábatlani Panoráma Panzió, ahol 3 ágyas fürdőszobás szobákban szállhatunk meg, a panzióban kapunk teljes ellátást.
A tábor alapvető célja, hogy megismertesse a résztvevőket a Duna és a vízi sportok szépségeivel. Együtt veszünk részt szakelőadónk „ A Duna szépségeiről- veszélyeiről” szóló előadásán, uszodába megyünk, ahol mindenki számot ad úszásismeretéről. Ezek után a résztvevők elsajátíthatják a kajak- kenu sport alapjait. Vízi túrán a Dunáról láthatják a neszmélyi hajópark magas technikatörténeti értéket képviselő kerekes gőzhajóit. Motorcsónakkal kirándulunk a szlovákiai Karvára, ahol megismerhetjük testvér településünk természetes és épített értékeit.
Nem csak a vízi élményeket fogjuk keresni, kirándulni fogunk a bajóti Öregkőre, ami térségünk talán legérdekesebb barlangjait rejti.
Lábatlan focipályáján tartandó sportvetélkedőn összemérhetik erejüket a táborlakók, és a Sirályok SE ifjúsági tagjai, az egész hetet átszövik a vetélkedők, melyek erősítik a tábor résztvevőinek csapatszellemét.
Lábatlan város, az Esztergomi Kistérség,és a Lábatlani Sirályok SE által támogatott tábor részvételi díja 15.000 FT, ami a szállást, az ellátást és belépőjegyeken kívül a programok költségeit tartalmazza.

Jelentkezni lehet az alábbi címen: labatlanisiralyok@piszkenet.hu, vagy telefonon Sujbert Levente egyesületi elnöknél a 70/558-0468, vagy Szalai László egyesületi alelnök táborvezetőnél a 20/9745-722 számon.Minden érdeklődőt vár a Lábatlani Sirályok SE!


[ 2009.06.16. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek