nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Sport / Lábatlani Sirályok / Hírek / Duna part takarítása oldalon áll
Lábatlani Sirályok
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Duna part takarítása
A Lábatlani Sirályok Vízisport Egyesület 2009. május 9-én végzi az éves stégkarbantartási és part-takarítási feladatokat.

2009. május 9-én, szombaton 8 órától a Lábatlani Sirályok Vízisport Egyesület  Duna part takarítását és a stég karbantartását végzi a Duna part lábatlani szakaszán.

Minden segítő szándékű lakost szeretettel várunk. Lehetőség szerint hozz magaddal kéziszerszámot. További információ kapható Szalai László alelnöktől a 20/  974-57 22-számon.

Az Egyesület vezetősége


[ 2009.05.05. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek