nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Duna Nap-Búcsúbál-2012 oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Duna Nap-Búcsúbál-2012
2012. június 30-án, a Gerenday Kertben és a Duna parton gyermek- és felnőtt programokkal, tánccal, zenével, versenyekkel várunk mindenkit

2012. június 30. Nemzetközi Duna Nap -  XVII. Búcsú Fesztivál

A Lábatlani Sirályok Vízisport Egyesület ez évben is rendezvénnyel ünnepli a Nemzetközi Duna Napot, ünnepli a Dunát, melynek városunkhoz tartozó partja egyre többször ad otthont a természetbe vágyók programjainak. Nem engedjük elfelejteni lakóinknak, mekkora érték ez, mely óvó odafigyelésünkkel egyre többünk kikapcsolódásának lehet színhelye.
Ebben az évben az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program támogatásával, együttműködve Lábatlan Város Művelődési Intézményeivel a Búcsú Fesztiválhoz kapcsolódva valósul meg a program.
Mi az, ami ünneplésre ad okot ez évben is, június utolsó szombatján?
A Nemzetközi Duna Nap célja, hogy felhívja a figyelmet erre a számos nemzet által naponta használt, és sokszor kihasznált folyóra, és ezáltal egyfajta dunai szolidaritást alakítson ki.

Nemzetközi Duna Nap a Duna-parton
12 órától: Játszópark: sok érdekes ismeretterjesztő és hagyományőrző népi játék, feladat, melyek teljesítői megforgathatják a szerencsekereket ajándékokért és finomságokért
Euro- bungee trambulin, óriás légvár,
Próbák: horgonydobó és mentőgyűrű hajító
Népszerűsítő, bemutató lovagoltatás a parton
14 óra: II. Lábatlan Sirály Sárkányhajó Kupa
17:30 óra: Holló Együttes fellépése
19 óra: Sárkányhajó verseny és egyéb próbák eredményhirdetése
20 óra: sörivó és söremelő verseny
20:30 Blues Company együttes koncertje

Búcsú Fesztivál a Gerenday kertben
13 órától: térségünk mazsorett csoportjainak felvonulása a városon át a Hősök terétől a Gerenday Arborétumig

14 órától: színpadi táncok a szabadtéri színpadon

18:30 órától:
Búcsúbál a Szalai Band-del a rendezvénytéren, a bált a Napfény Mazsorettcsoport nyitja meg

20:00 óra: a színpadon CHARLIE, a bál sztárvendége
23:00 óra: Tombolasorsolás

Mindkét helyszínen a programok ingyenesek, üzemel a sörsátor, a lepénysütő kemence és kürtőskalácsos!
Minden kedves vendégét várja Lábatlan város és a Lábatlani Sirályok

      

 

Kedves leendő sárkányok!

Verbuváljatok csapatot, készüljetek lelkesen, mert a Duna Napon Dragon Viadalt hirdetünk! Könyörtelenül csap le ez a fenevad, és ejt rabul százakat, a hajózás örömével, a közös evezés sikerével, a különleges látvánnyal elvarázsol nézőt és versenyzőt egyaránt.
Készüljetek, de ne csak lelkiekben, hiszen ebben az évben a Lábatlan Sirályok SE minden nevező csapatnak biztosít egy edzést a hajóban azért, hogy minél eredményesebben csaphassatok lapátjaitokkal a habokba!
A csapat lehet férfi, női vagy vegyes, általános- vagy középiskolás, csak egy számít, nevezzetek legalább 16, legfeljebb 20 fő (+ 4 tartalék) evezőst, és egy ügyes dobost!
Kormányosra, hajóra, mentőmellényekre és lapátokra ne legyen gondotok, azokat mi biztosítjuk, csak úgy, mint a győztes csapatoknak járó érmeket és kupákat!
További információk és jelentkezési lap a www.labatlan.hu-n, edzésekre jelentkezhettek a siralyok@invitel.hu címen vagy a +3670/558-0468 telefonon!

[ 2012.06.30. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-