nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Duna Nap oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Duna Nap
Nemzetközi Duna Nap 2011.07.01. -Ládafia bábszínház, Rodeo Country & Bluegra Band, ügyességi játékok, Euro-bungee, sárkányhajó verseny

Egyesületünk immár hatodik alkalommal ünnepli rendezvénnyel ez évben július 1.-jén a Nemzetközi Duna Napot, mely az évek során jelentős városi rendezvénnyé nőtte ki magát. A nap lényege, hogy a partot minél jobban benépesítsük, a vízi sportokat és a környezettudatos szabadidőtöltést népszerűsítsük oly módon, hogy programokat és látnivalókat kínálunk a gyerekes családoknak, melyek ingyenesek.
Az előző két évben a vízi élet népszerűsítése érdekében sárkányhajó versenyt tervezett egyesületünk a Magyar Kajak-Kenu Szövetség hajóival. Sajnos a rendellenesen magas vízállás mindkét évben a Gerenday Közösségi Ház szabadtéri rendezvényterületére kényszerítette a Duna Napot.
Ez évben egyesületünk lehetőséget kap egy kiváló minőségű és állapotú sárkányhajó folyamatos használatára, mely az ifjúsági tagok vízi foglalkozásánál már be is mutatkozott. Olyan versenyt hirdetünk, mely előtt a nevező csapatok felkészülő edzést is tarthatnak, természetesen támogatóink csapatai felkészülésükhöz térítésmentesen kapják meg a hajót.

Tervezett program:

14 óra Megnyitó
14- 19 óra Ügyességi játékok, feladatok melyek teljesítése esetén a játékosok ingyen finomságokhoz és ajándékokhoz jutnak
14- 19 óra Hagyományos horgonydobó és mentőgyűrű hajító verseny
14-20 óra Euro-bungee gumiköteles trambulin ( ingyenes)
16 órától Sárkányhajó verseny futamai
20-21 óra Ládafia bábszínház előadása
21 óra Hagyományos söremelő és sörivó verseny
21.30 óra Eredményhirdetés, díjátadó

Délutántól késő estig 4X 50 percben a Rodeo Country & Bluegra Band játszik!

A vendégek ellátásáról csapolt sörrel, kemencés lepénnyel, amerikai hot-doggal és kürtős kaláccsal gondoskodunk!

Mindenkit szeretettel várnak a
Lábatlani Sirályok

Jelentkezési lap sárkányhajó versenyre


[ 2011.07.01. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-