nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Dr. Regős László előadása oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Dr. Regős László előadása
"Hogy védekezzünk a szív-és érbetegségek kialakulása ellen?" 2010. április 23-án (pénteken) 17 órakor a Gerenday Házban

MEGHÍVÓ

A „Lábatlaniak itthon” sorozat keretében a Nyugdíjas Közalkalmazottak és Köztisztviselők Egylete tisztelettel és szeretettel meghívja Önt, érdeklődő családtagjait, ismerőseit

a lábatlani Gerenday Közösségi Házban (Lábatlan, Rákóczi út 170 szám) 2010. április 23-án (pénteken) 17 órakor tartandó
.
Dr. Regős László PhD
belgyógyász-kardiológus-klinikai farmakológus

Hogy védekezzünk a szív-és érbetegségek kialakulása ellen?
című előadására.

- - - - -
Dr Regős László Lábatlanon született, a Petőfi Iskola, majd a nyergesújfalui gimnázium tanulója volt. Tanulmányait a budapesti Orvostudományi Egyetemen folytatva 1969-ben avatták orvossá. 5 évig a balatonfüredi szívkórházban, majd 23 évig az Orvostovábbképző Egyetem Kardiológiai Klinikáján tevékenykedett. Jelenleg a Budapesten, a Károlyi Sándor Kórház Belgyógyászati és Kardiológiai Osztályának osztályvezető főorvosa. 1983- tól az orvostudomány kandidátusa. A Magyar Kardiológiai Társaság vezetőségi tagja.
Magyar, német és angol nyelven közreadott publikációinak száma meghaladja a százat. Kérésünkre szívesen jön Lábatlanra megosztva a hallgatósággal tapasztalatát, tudását, egészségünk érdekében.

[ 2010.04.20. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-