nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Doctor Herz oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Doctor Herz
A Magyarock Dalszínház bemutatásában 2014. június 21-én, szombaton, 19 órai kezdettel a Gerenday Szabadtéri Színpadon. BUSZJÁRATTAL!!!

Jegyek már kaphatók elővételben a Gerenday Közösségi Házban (Rákóczi út 170.) és a Vitéz Sághy Antal Városi Könyvtárban (Tulipán u. 57.)

A belépés 10 éves korig ingyenes.

Az előadás előtt és után buszjáratot biztosítunk Lábatlan, Hősök tere és a rendezvény helyszíne között. Igénybevételi szándékukat kérnénk előre jelezzék a Gerenday Ház telefonszámán: 06/33-524-000

Tartalom:

Jan Herz, az elismert tudós régóta kísérletezik az álmokkal, a valósággal és a gondolatok határainak kiszélesítésével. Doctor Herz Nobel-díjas tudós, híresség mindössze harmincéves, és már mindent elért, amit a szakmájában lehetséges. Mindezek ellenére egy padlásszoba az otthona, és nem adja a tudását a hatalomnak.
A nagy kérdés, hogy hogyan tud ellenállni a mi jó doktorunk a nyomásnak, és meddig? A hadsereg ugyanis szeretné megkaparintani új találmányát, és ezért semmitől sem riad vissza. Először csak kérik, aztán már fenyegetik, végül körbeveszik és megpróbálják megsemmisíteni. Hiszen a tudás is hatalom, jóra és rosszra egyaránt használható. A címszereplőnk neve beszélő név: doktorként az ész embere, ugyanakkor Herzként a szív embere is – csak jóra akarja használni (és használtatni) legújabb felfedezését.
Azonban nemcsak saját magát kell megvédenie, hanem szeretteit is. Oliver, az öregedő színész felesége, a Mutter után jön föl a doktor birodalmába, Mezzabotta pedig a lányát szeretné hazavinni. A lánya, Beryll azonban nem fogad szót: a végsőkig szerelmével marad.
A Madách Színház 1988-ban mutatta be a legendás musicalt, amely nagy sikert aratott; humora és csodálatos zenéje mellett a nézők nagyra értékelték a mondanivalóját is. A mostani előadás külön érdekessége, hogy a rendező, Laklóth Aladár az ősbemutatón Pancho szerepét alakította. A produkcióban első alkalommal lép színpadra a Magyarock Dalszínház vendégeként a népszerű Ganxsta Zolee.

Szerzők:
Írta: Müller Péter
Zeneszerző: Tolcsvay László
Dalszöveg: Bródy János
Rendező: Laklóth Aladár
Főbb szereplők: Szűcs József, Végh Edina, Szakács Péter, Kuczmann Ágnes, Balogh Attila, Makrai Pál, Gerdesits Ferenc, Ganxsta Zolee


[ 2014.06.21. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-