nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Hirdetmények / Csütörtökön gyepmester Lábatlanon oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
november 2020
előre
Csütörtökön gyepmester Lábatlanon
2010. december 9-én az illetékes gyepmester megkezdi a településünkön lévő kóbor kutyák befogását.

Tisztelt Lakosok!

Településünk közterületein ismét több kóbor kutya jelent meg, melyet a lakosság is jelzett részünkre.
2010. december 9-én az illetékes gyepmester a településünkön lévő kóbor kutyák befogását kezdi meg. Kérjük, amennyiben a lakókörnyezetében tudomása van gazdátlan ebekről, akkor vagy itt, a hozzászólások rovatban, vagy a településőr 30/ 313-67 13-as telefonszámán jelezze azt. Kérjük saját kutyáját mindenki a jogszabályoknak megfelelően saját ingatlanán belül zárja el. A gyepmester valamennyi közterületen lévő gazdátlan ebet elszállít, amennyiben az Ön kutyája is elszállításra kerül a közterületről, úgy öt munkanapon belül Esztergom, Öntöde u. 30. szám alatti címen -a tartási költségek megtérítése után- veheti vissza.

Köszönettel:
Polgármesteri Hivatal


[ 2010.12.08. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-