nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Csodálatos hang Lábatlanon oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Csodálatos hang Lábatlanon
Gyurgyovics Sándor szóló est a lábatlani Gerenday Közösségi Házban 2013. október 19-én 18:00 órakor

Gerenday Közösségi Házban Gyurgyovics Sándor szóló est!
A népdalénekesként debütáló művész a hetvenes évek óta énekel nagy sikerrel. A nyolcvanas években profilt váltott és zenei tanulmányait a Benczúr utcai zene stúdióban folytatta, ahol könnyű zenét és jazzt tanult Toldi Máriától valamint Berki Tamástól .
A kilencvenes évektől Európa több országában is énekelt, ebből öt évet Ausztriában majd később a tengerentúlon, Amerikában folytatta pályáját. A kilencvenes évek után jött az új Gemini , a Beat Box , a Parti Dance Band és szóló fellépések az országban és külföldön egyaránt.

Vendég: Horváth Misi szájharmonika

Telefon: 06/33-524-000

Belépő: 1000 Ft

Ízelítő:

http://www.youtube.com/watch?v=zoAiapuMXRc


[ 2013.10.04. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-