nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Hirdetmények / Cser-Készen az Életre oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
november 2020
előre
Cser-Készen az Életre
A Magyar Cserészszövetség másodszor rendezi meg nagy sikerű "CserKészen az életre" nyári táborát a Balaton-parti Zánkán

CSER-KÉSZEN AZ ÉLETRE

Tájékoztató röviden
A program plakátja

Pályázók köre:
Belföldi illetőségű, tanulói jogviszonyban álló, a pályázat benyújtásának napján legalább 8 éves, de 2013. augusztus 31-ig 18. életévét be nem töltött gyermek szülője/törvényes képviselője.
Kedvezményezettek köre:
Belföldi illetőségű, tanulói jogviszonyban álló, a pályázat benyújtásának napján legalább 8 éves, de 2013. augusztus 31-ig 18. életévét be nem töltött gyermek.
A tábor helyszíne és ideje:
Zánka
2013. július 1-6. (6 nap, 5 éjszaka)
2013. július 8-13. (6 nap, 5 éjszaka)
2013. július 15-20. (6 nap, 5 éjszaka)
2013. július 22-27. (6 nap, 5 éjszaka)
2013. július 29.- augusztus 3. (6 nap, 5 éjszaka)
Résztvevők maximális létszáma: 5 turnusban 1600 gyermek.
Általános pályázati feltételek:
Pályázni a www.erzsebetprogram.hu honlapon található elektronikus pályázati adatlap kitöltésével lehet.
• A pályázat elnyerésének lehetősége a pályázati keretösszeg, valamint a létszámkeret kimerüléséig, de legfeljebb 2013. április 8. napjáig áll fenn;
• Jelen pályázat keretében egy adatlapon egy gyermekre nyújtható be pályázat;
• A kötelező mellékleteket kizárólag a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány (továbbiakban Alapítvány) által megadott, a www.erzsebetprogram.hu honlapról letölthető formanyomtatványokon lehet benyújtani. A mellékleteket digitalizált formában kell feltölteni a pályázati adatlap kitöltésével egyidejűleg, jpg-formátumban, dokumentumonként legfeljebb 1 MB méretben;
• Ugyanazon kedvezményezett (gyermek) csak egy tematikus pályázat keretében juthat az Alapítvány által biztosított támogatáshoz;
• A pályázók a pályázat benyújtását követően visszaigazoló e-mailt kapnak. Az e-mailben található internetes hivatkozásra (linkre) kattintva kell aktiválni a pályázatot, legkésőbb 2013. április 8. 24:00 óráig. Aktiválás hiányában a pályázatok automatikusan elutasításra kerülnek;
• A pályázó a pályázat aktiválását követően pályázati azonosító számot kap;
• A hibásan, hiányosan vagy nem feldolgozható adatokkal kitöltött és/vagy kötelező mellékletek nélküli, illetve határidő után beérkezett pályázatok érvénytelennek minősülnek;
• Az érvénytelenül beadott pályázatok hiánypótlására, javítására nincs lehetőség;
• Az adatok valóságtartalmát az Alapítvány ellenőrizheti;

Tematikus pályázati kiírás 2013.
• A pályázatokat az Alapítvány folyamatosan, a beérkezés sorrendjében bírálja el. A pályázati kiírásban foglalt feltételeknek való maradéktalan megfelelés esetén a pályázatok automatikusan kedvező elbírálásban részesülnek. A pályázatok elbírálására 2013. április 15. napjáig kerül sor. Az elbírálást követően a pályázók a pályázati adatlapon rögzített e-mailben kapnak értesítést az elbírálás eredményéről, legkésőbb 2013. április 15. napjáig;
• A pályázattal elnyerhető támogatás nem terjed ki a tábor helyszínére történő utazás megszervezésére, valamint az utazás költségeire;
• A pályázati támogatásban részesülő gyermekek TAJ-kártyájukat, valamint az egészségi állapotukról szóló, szülő/törvényes képviselő által aláírt nyilatkozatot – amely a táborozás megkezdését megelőző négy napnál nem lehet régebbi – magukkal kell vinniük a táborozásra.

Támogatás tartalma:
Az Alapítvány teljes körű ellátást biztosító táborozási szolgáltatás igénybevételéhez nyújt támogatást az Erzsébet-tábor turnusának időtartamára. A turnusok időtartama 6 nap, azaz 5 éjszaka (hétfő délelőtti érkezéssel és szombati, reggeli utáni távozással). Az Alapítvány által nyújtott névre szóló támogatást állami tulajdonban lévő Erzsébet Táborokban lehet igénybe venni. A táborok programjait a Magyar Cserkészszövetség biztosítja.
A tábor önrésze gyermekenként 2.000,- Ft, azaz kettőezer forint, ha a pályázó családjában az egy főre jutó havi jövedelem nem haladja meg a mindenkori minimálbér összegét.1
1 2013.01.01-től 98 000,- Ft, amely összegnél nem lehet magasabb az egy főre számított nettó jövedelem. A nettó jövedelembe számít: nettó (kézhez kapott) munkabér, nyugdíj, rendszeres családtámogatási és szociális juttatások összege. Számítási mód: havi összes családi bevétel osztva az együtt élő családtagok számával.
Az ennél magasabb egy főre jutó jövedelemmel rendelkező – vagy jövedelemnyilatkozatot tenni nem kívánó – pályázó esetén a tábor önrésze gyermekenként 10.000,- Ft, azaz tízezer forint.
Az önrészt a kedvező pályázati döntésről szóló értesítő e-mail kézbesítését követően legkésőbb 2013. május 10. napjáig, egy összegben, a benyújtáskor kapott pályázati azonosító számot feltüntetve kell átutalni az Alapítvány alábbi bankszámlaszámára:
OTP Bank 11794008-20541073
Amennyiben a pályázati támogatásra jogosult a táborozási szolgáltatást nem veszi igénybe, az önrész visszafizetésre nincs lehetőség.
A pályázat benyújtásának kötelező mellékletei:
A kedvezményezett szülőjének/törvényes képviselőjének büntetőjogi felelőssége tudatában kell az alábbiakról nyilatkoznia:
- a részt vevő gyermekek életkoráról és tanulói jogviszonyának fennállásáról;
- nyilatkozat a pályázó családjában az egy főre jutó jövedelem mértékéről, vagy arról, hogy pályázó jövedelemnyilatkozatot nem kíván tenni.

A szervezők a tábor időpontját és helyszínét illetően a változtatás jogát fenntartják.
Tájékoztatás: A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány az Erzsébet-program népszerűsítése érdekében a táborhelyszíneken kép- és hangfelvételt készíthet, illetve filmet forgathat, melyet reklámcélokra felhasználhat.

http://www.cserkesz.hu/tabor


[ 2013.04.06. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-