nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Hirdetmények / Bűnmegelőzés oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
november 2020
előre
Bűnmegelőzés
Fokozott elővigyázatosság szükséges, segítik az áldozatokat.
Az Esztergomi Rendőrkapitányság fokozottabb elővigyázatosságot kér az állampolgároktól. A trükkös tolvajok újabb és újabb módszerekkel próbálkoznak rendszerint időseknél.

Maguk és értékeik védelme érdekében a Rendőrség arra inti a lakosságot, hogy a lakásba ne engedjenek be idegeneket és erre hívják fel idősebb hozzátartozóik figyelmét is. Hatósági személynél, a különböző szolgáltatók képviselőinél mindig van fényképes igazolvány, melyet hivatalos eljárás során kötelező bemutatniuk és ruházatuk alapján is megkülönböztethetők: baseball sapkában, rövidnadrágban nem járnak hatósági emberek.

Emellett egy másik, fontos lehetőségre is fel kívánjuk hívni az idősek figyelmét. Valamennyi megyeszékhelyen működnek úgynevezett Áldozatsegítő Szolgálatok, melyek akár anyagilag is készek támogatni a bajba jutottakat. Ilyen esetben az ingyenesen hívató 06-80-244-444-es zöldszámon kérhető segítség, illetve a 34/512-790-es telefonszámot lehet tárcsázni.


[ 2008.06.06. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
rendőri névtábla
rendőrigazolvány
rendőrjelvény