nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Búcsúbál -beszámoló oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Búcsúbál -beszámoló
Az időjárás az idén kegyes volt hozzánk, egész nap gyönyörű napsütést és kellemes hőmérsékletet biztosított a programoknak.

Július eleje a fokhagyma érés és a lábatlani búcsú ideje. Ehhez az ünnephez kapcsolódóan szervezzük immár 13. éve Búcsúbáli rendezvényünket.
A napjainkat jellemző változékony, viharos időjárás az idén kegyes volt hozzánk, egész nap gyönyörű napsütést és kellemes hőmérsékletet biztosított a programoknak.
15 mazsorett csoport érkezett a térségből, hogy bemutathassa tudását a lábatlani közönségnek. A 11 órakor kezdődő felvonuláson több, mint 300 gyönyörű ruhába öltözött lány masírozott végig Lábatlan főútjain. A Gerenday kertbe érkezve Török István polgármester úr megnyitó beszéde után mutatták be színpadi táncaikat a csoportok.
18 órakor vette kezdetét a búcsúbáli program Beleznay Endre humorista műsorával. Nagy örömünkre a nézőtéri sorok megteltek, sőt a Solymosi Attila kongás műsorát követő Koós János-Dékány Sarolta produkcióra már a nézőtér környéke is zsúfolásig telt. Az előadók kitettek magukért és egy igazán kellemes, szórakoztató, színvonalas programot láthatott a közönség. A Napfény mazsorett csoport bálnyitó táncai után kezdődött az igazi bál, melyen a Ströcker Melody Zenekar biztosította a fergeteges hangulatot. 23 órakor került sor a hagyományos tombolahúzásra, mely után a tánc egészen hajnali 3-ig folytatódott.
Itt szeretnék köszönetet mondani mindazon vállalkozóknak, akik ajándékokat biztosítottak a tombolasorsoláshoz, illetve anyagilag támogatták a rendezvényt. Köszönet a rendőrségnek és a polgárőrség tagjainak, akik a felvonulást és a helyszínt biztosították, ill. mindenkinek, aki valamilyen módon részt vett e nagysikerű rendezvény létrejöttében és lebonyolításában.
A tombolahúzáson kisorsolt , de még át nem vett ajándékok nyertes számai: 137, 619, 258, 104, 222, 903, 234, 1083, 27, 257, 672, 398, 499, 275, 67, 161, 779, 1120, 1105, 256, 270, 655, 1087, 25, 239, 797, 618, 390, 230, 273, 238.

Szabó Ildikó

A Búcsúbál támogatói:

Arany Papírtoll Nyomtatványbolt
Blaskovics Lajos
Bowling Söröző
Calmit Hungária Kft.
Dömper Kft.
Ébi Cukrászda
Endrédi Roland
Eszter Szolárium
Forest Papír Kft.
Garai Jánosné
Giacintó Vilmosné
Giacintó Virágbolt
Glória Mozgásstúdió
Gyógyszertár
Hacsa Attila
Holcim Hungária Zrt.
Holcim Szakszervezet
J-Victory
Kasza Imre
Kincsestár Könyvesbolt
Kontakt Műszaki (Nyergesújfalu)
Oláh Zoltán
Pék Péter
Pepita Kreatív Bolt
Pingvin Söröző
Piszke Iparcikk
Piszkei Öko Kft.
Primusz Péter
Silocem Kft.
Vezér Ferencné
Wierl Lászlóné


[ 2009.07.15. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek