nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Búcsú Fesztivál oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Búcsú Fesztivál
Lábatlan legnépszerűbb rendezvénye a BúcsúFesztivál hagyományosan július első hétvégéjén kerül megrendezésre, melynek programja a következő: Július 4-én, pénteken 17 órától a Március 15-e téren színpadra lép a Virga Negra Együttes, őket követi az ír zenét játszó Black Riders zenekar, majd talpalávalót játszik az Unikum Együttes. Július 5-én, szombaton 10 órakor a térség mazsorettcsoportjainak felvunulásával kezdődik a program. 14 órától a színpadon zajlik a területi mazsorett fesztivál,melynek zárása után bemutatkozik a tatai Androméda Tánccsoport. 18, 30-tól színpadra lép: Sipos F. Tamás, Beregi Péter és Heller Tamás (Hacsek és Sajó), UNITED együttes. 21 órától tánczenét játszik az Elektron Band.
[ 2003.06.19. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek