nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Borverseny - Piliscsév oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Borverseny - Piliscsév
M E G H Í V Ó A PILISI RÉGIÓ NEMZETISÉGEINEK 7. Szent ORBÁN napi BORVERSENYÉRE Piliscsévre
A versenyre várjuk a Pilisi Régióban élő nemzetiségek boros gazdáit, és azokat a gazdákat, akiknek a régióban szőlőterületük vagy borospincéjük van.
A versenyen szívesen látjuk a Testvértelepüléseken élő boros gazdákat is, akik közül a legjobbat különdíjban részesítünk.
Nevezni lehet bárhol termelt vagy bárhonnan vásárolt szőlőből készített borokkal, amelyekből a gazdának legalább 50 liter mennyisége van.
A legmagasabb pontszámot elért bor gazdája megkapja a Piliscsévi Pincefalu Egyesület vándorserlegét, amelyet egy évig őrizhet. Külön díjazásban részesül a legjobb fehér, rozé-siller és vörös bor.
Borminták leadásának – időpontja : 2012.május 16. (szerda) 10 órától 19 óráig - helye: Piliscsév, Ady E.u.16. (Dimitrov László borpincéje)
Nevezési díj mintánként : 1.000.-Ft, egy személy maximum 5 fajtával nevezhet !
A mintákat 0,75 literes zöld vagy fehér szabványos palackban, fajtánként egy üveggel kell leadni. Az üvegeken csak felkötött címke lehet, amelynek tartalmaznia kell a tulajdonos nevét, lakcímét, a szőlő termőhelyét, a bor fajtáját, jellegét (száraz, félszáraz, félédes, édes) és évjáratát.
Borbírálat (zsűrizés) – időpontja : 2012.május 19. (szombat) - helye: Piliscsév, Ady E.u.16. (Dimitrov László borpincéje)
A zsűrizés zárt körben történik !
Bírálóbizottság elnöke: GIMESKÖVI KÁROLY úr, a Tatai Zsigmond király Borlovagrend pincemestere és nótáriusa.
Eredményhirdetés – időpontja : 2012.május 26. (szombat) 18.óra, - helye: Kálmánfi Béla Művelődési Ház
Az eredményhirdetés után vacsorával egybekötött borkóstolót tartunk. A vacsora díja 1.200.-Ft/fő, melyet a bor nevezésekor kell befizetni.
Kérjük a résztvevőket, hogy a borkóstolóra mindenki belátása szerint egy-két palack bort hozzon magával.
Kérjük, hogy a borversenyt propagálni szíveskedjen ismerősei és barátai körében !
Minden boros gazdának eredményes felkészülést és jó szereplést kíván a Piliscsévi Pincefalu Egyesület vezetősége.
További információ a +36-30-212-8624 telefonon.

[ 2012.04.24. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-