nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Borsétány és kiállítás oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Borsétány és kiállítás
16:30-tól borsétány várja a vendégeket, a Gerecse Fotoklub kiállítása nyílik 17 órakor, majd kórusok műsora és harmonika muzsika vár mindenkit

Pénteken 16,30-tól a Gerenday Kertben borsétány várja a vendégeket, ahol helyi ill. búcsi borászok kínálják ízletes boraikat, a Hölgyek Lábatlanért Klub tagjai pedig a finom pogácsákat.
A program 17,00-kor kiállítás megnyitóval folytatódik, ahol a lábatlani Gerecse Fotóklub tagjai mutatkoznak be legújabb munkáikkal a kiállítóteremben.
18 órakor a „Sétányszínpadon” a bajóti Népviseletes Asszonykórus lesz látható és hallható, majd
18,30-kor a lábatlani Hagyományőrző Nyugdíjas Klub műsorát élvezheti a közönség.
19 órától Szladik Tibor harmónika zenéje szórakoztatja az érdeklődőket.


[ 2012.09.14. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-