nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Hirdetmények / Bogáncs Kutyamenhely oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
november 2020
előre
Bogáncs Kutyamenhely
Kedvezményes akció a menhelyen október 15. és november 15. között.

IVARTALANÍTÁSI AKCIÓ!!!


Lakossági ivartalanítási akciót szervez a Bogáncs Kutyamenhely október 15 és november 15 között, melynek keretében a gazdik kedvezményes áron vihetik ivartalanításra saját kutyáikat, cicáikat az akcióban részt vevő állatorvosokhoz. A kedvezményes műtét igénybevétele adatlappal lehetséges, melyet a menhelyen, Esztergomban a Vörösmarty utcai állateledel boltban, Dorogon a Bécsi udvarban, az Assam teaboltban szerezhetnek be a gazdák. Jelentkezni már most lehet! További info a menhely telefonszámain.

További információ


[ 2008.10.18. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-