nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Balatonfüredi szép napok oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Balatonfüredi szép napok
Nyugdíjas amatőr művészeti csoportok országos fesztiválja - a lábatlani Idősek Klubja Dunamenti Naplemente csoportjával
2012. április 19-én reggel három napos útra indult 50 fős csapatunk. Az úti célunk Balatonfüred, Annabella Hotel volt.
A helyszín egy számunkra fontos eseménynek adott helyet, mely a „Nyugdíjas amatőr művészeti csoportok országos fesztiválja" volt , ahová az Idősek Klubja Dunamenti Naplemente csoportjának szereplői érkeztek kísérőkkel, drukkolókkal, barátokkal.
A szálloda nagysága, szépsége, kényelme elbűvölt mindenkit, annak ellenére, hogy a mintegy 1000 megjelent idős ember között szinte elvesztünk.
A hatodik emeleti szobáink elfoglalása után mindenki sietett a fesztivál megnyitójára, ahol az Országos Nyugdíjas Szövetség elnöke köszöntötte a résztvevőket.
A műsor nagyon színes volt. Az ország 80 települése, 85 műsorszámmal lépett színpadra, a zsűri elé. A vetélkedő szüneteiben lehetőség nyílt különböző szűrővizsgálatokon, előadásokon részt venni, sétahajókázni vagy kisvonattal körbe járni a várost.
A sok program után este széles kínálatból választhattunk vacsorát.
Pénteki napon került sor a lábatlani csapat produkcióinak bemutatására, három különböző időpontban. Idős klubtagjaink izgatottan, lámpalázasan, de lelkesen, talpraesetten szerepeltek a nagyközönség előtt, amit a közönség nagy tapssal, a zsűri oklevelekkel, dicsérő szavakkal és további biztatással értékelt.
Ezen a napon az estét nagy buli, ismerkedési est zárta, ahol az idősek élő zenére hajnalig mulatozhattak.
Utolsó napunkon, szombaton haza indulás előtt csoportunk kisvonattal körbe kirándulta Balatonfüredet. Megtekintettük a szép tájakat, épületeket, nevezetességeket.
Napunk befejezéseként Zámolyon a Pedro Sörözőben kellemes zene mellett fogyaszthattuk el finom vacsoránkat.
A késő esti órákban érkeztünk haza fáradtan de újabb élményekkel és tapasztalatokkal telve.
Ezúton is szeretnék a szereplő klubtagoknak köszönetet mondani kitartó munkájukért, türelmükért, az esetleges nehézségek és gondok elviseléséért.
BÜSZKÉK VAGYUNK RÁJUK, HISZEN EZEN A VERSENYEN NEM CSAK INTÉZMÉNYÜNKET, HANEM TELEPÜLÉSÜNKET IS KÉPVISELTÉK EGYEDÜLÁLLÓ PRODUKCIÓJUKKAL.
KÍVÁNOK A TOVÁBBI EGYÜTTMŰKÖDÉSÜNKBEN IS NAGYON JÓ EGÉSZSÉGET, AKTIVITÁST ÉS TÜRELMET EGYMÁSHOZ!
MARADJANAK SOKÁIG FRISSEK ÉS FIATALOSAK!
Bízunk benne, hogy mindenki jól érezte magát velünk!

Richter Andrea


[ 2012.04.25. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-
-