nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Hirdetmények / Az év praxisa - pályázati kiírás oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
november 2020
előre
Az év praxisa - pályázati kiírás
„Az év praxisa a Kárpát -medencében„ pályázat díját jövőre is 10-10 háziorvos nyerheti el- munkatársaival, a nővérekkel együtt.

Elsősorban a páciensek, de az önkormányzatok, tisztiorvosi szolgálatok, civil szervezetek, kórházi osztályok, szakorvosok, plébániák, iskolák, idős otthonok javaslatait is várjuk: határon innen és határon túl!

Írhatnak az orvos és a nővér szaktudásáról, empátiájáról, a jó orvos-beteg kapcsolatról, a bizalomról, egy- egy küzdelmes gyógyulásról, és persze az életmentésről, illetve mindarról, ami legközelebb áll az Önök szívéhez. Nyugodtan böngésszék portálunkat, és használják mintaként az archívumunkban olvasható tavalyi, tavalyelőtti történeteket!

Nem a stílust, nem a bravúros műfaji megoldást, hanem a történetet, és a praxist díjazzuk! Kérjük, történetük minimum 15 – 20 mondatból álljon/ hosszabb lehet, rövidebb nem/ az egymondatos jelöléseket nem tudjuk elfogadni! Orvosukat, illetve, a praxisában dolgozó nővéreket értesítjük arról, hogy szerepelnek portálunkon, kérjük, ne feledkezzenek meg adataikról! Ajánlásuk akkor érvényes, ha megkapjuk az orvos és a nővér pontos nevét, a praxis e-mail címét, a rendelő címét és telefonszámát is!

Anonim pályázatokat nem fogad el a zsűri, ezért ne felejtse el aláírni történetét! Aki helyesen adja meg saját adatait, története fogadásáról köszönő e-mailt kap tőlünk. Az oldalt hetente frissítjük, így előfordulhat, hogy sztoriját nem találja meg azonnal a portálon, köszönő válaszunkból azonban tudni fogja, hogy beérkezett hozzánk. Jelöléseiket, gyógyulásuk történetét az ajánló oldalon küldhetik be 2018. május 10-ig!

Az ajánlások értékelése után a zsűri az általa legjobbnak ítélt 10-10 történetet juttatja a második körbe. A toplistás történeteket - ABC sorrendben- olvashatják internetes portálunkon, a legjobbakat pedig önök választhatják ki közülük, hiszen a zsűri döntése után 2018. május 20. és június 2. között szavazhatnak!

Az Önök szavazatai alapján legmagasabb pontszámot elérő hazai és határon túli történet orvos- nővér főszereplője nyeri meg „Az év praxisa a Kárpát-medencében” pályázatot!

A pályázat támogatói az oklevelek mellé értékes ajándékokat ajánlottak fel. Az Innomed Medical Zrt. révén 2 EKG, valamint 6 pulzoximéter talál gazdára .A Béres Gyógyszergyár Zrt. értékes vitamin és ajándékcsomagokkal örvendezteti meg valamennyi nyertest. Az Egis Gyógyszergyár 5 hazai és 5 határon túli, azaz 10 orvos továbbképzését, belföldi konferencián történő teljes részvételének költségét biztosítja. A Berlin-Chemie / A. Menarini Kft.50.000 forint ajándékutalványt ad 4 nyertesnek, az Omron Hungimpex Kft. 8 vérnyomásmérővel, a 77 Elektronika 10 vércukormérővel jutalmazza az első öt-öt helyezettet,a Hotel Vécsecity négycsillagos Kastélyszálloda pedig egy 3 éjszakás wellness hétvégét biztosít valamelyik határon túli nyertesnek és partnerének.

Forrás: http://www.evpraxisa.hu/palyazatkiiras/


[ 2018.03.22. ]
MEGOSZTÁS:

Kapcsolódó képek
-