nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Az erdő kincsei oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Az erdő kincsei
Az erdő kincsei címmel nyitott meg kiállítást és könyvbemutatót a Lábatlanon cementgyárat működtető Holcim Hungária Zrt. a fővárosban.

Az erdő kincseit fotózták és állították ki a HOLCIM dolgozói

A cég dolgozói által készített fotókból összeállított tárlattal a hazai erdők szépségeire szeretnék ráirányítani a figyelmet. Negyvenegy amatőr 1455 fotója közül választották ki a képeket – Magyarország erdőit és természeti kincseit bemutatva.

– Egy régi mondás szerint a férfi attól válik igazán férfivá, ha gyermekei vannak, otthont teremtett és legalább egy fát is ültetett életében. Amíg az első kettőt könnyű megérteni, hiszen minden társadalom gondoskodni kíván saját túléléséről, addig érdekes megfigyelni az ősidők óta létező fák jelentőségét. A fa az erő, a kitartás és a hosszú élet szimbóluma lett. Jóval azelőtt, hogy fontossága az ökoszisztéma számára is tudományos bizonyítást nyert – mondta Richard Skene, a Holcim Hungária Zrt. elnök-igazgatója.

– Tavaly a víz volt a téma, az idén az erdő szépségeit festhették meg fényképezőik segítségével. Ennek apropója, hogy a Nyergesújfalura tervezett cementgyár építése kapcsán 33 hektár erdőt kíván telepíteni majd a Holcim – emelte ki Márta Irén kommunikációs igazgató.

Fenyvesi Károly

Forrás: www.kemma.hu


[ 2009.11.13. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-