nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Átkelő oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Átkelő
Folyóirat-bemutató Bajóton a MIleniumi Házban. 2009. május 8-án 17 órakor.

A Millenniumi Ház, az Észak-Kelet Régió Alapítvány és a Muravidék Baráti Kör Kulturális Egyesület szeretettel meghívja Önt és kedves hozzátartozóit 2009. május 8-án 17:00 órára a Millenniumi Házba 2533 Bajót, Kossuth utca 147. az Észak-Kelet Régió Alapítvány Átkelő című kulturális folyóirata 2008/1-2 számának és a Muravidék Baráti Kör Kulturális Egyesület gondozásában megjelent, H. Dobos Mária Kereszt-utak című kötetének bemutatójára A folyóiratot Bartos Anikó főszerkesztő mutatja be H. Dobos Máriával az est házigazdája, Malugorszkyné Szabó Éva beszélget.

http://www.bajot.hu/hirek/2009/20090508bajot.pdf


[ 2009.05.07. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek