nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Hirdetmények / Átállás oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
november 2020
előre
Átállás
Az analóg kábeltelevíziós szolgáltatásban bekövetkező változások miatt 2012. szeptember 19-én a televízió készülékek újrahangolása szükséges

Tisztelt Előfizetőink!

Korábbi tájékoztatásunknak megfelelően értesítjük Önöket a Lábatlan területén működő kábeltelevíziós szolgáltatás technikai átállásának időpontjáról.
Az analóg kábeltelevíziós szolgáltatásban bekövetkező változások miatt 2012. szeptember 19-én a televízió készülékek újrahangolása szükséges a korábban elküldött csatornakiosztás alapján annak érdekében, hogy minden csatornát megtaláljon. Amennyiben Ön társaságunknál internet/telefon előfizetéssel is rendelkezik, úgy a zavartalan szolgáltatás érdekében kérjük, hogy a technikai átállás napján az általunk biztosított kábelmodemet indítsa újra.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!
PR-TELECOM Zrt.

ügyfélszolgálat: Lábatlan, Rákóczi út 67.
nyitva tartási idő: hétfő 8:00 – 17:00
telefon: 1231


[ 2012.09.18. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-