nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egészségügyi hírek / Anyatejes Táplálás Világnapja Nyergesújfalun is oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
november 2020
előre
Anyatejes Táplálás Világnapja Nyergesújfalun is
A megnyitó és köszöntő után a Pinocchió Bábcsoport ad műsort az érdeklődőknek, majd kvízjáték kezdődik.Nyergesújfalun is megünneplik az Anyatejes Táplálás Világnapját. A rendezvényt jövő hét csütörtökön (augusztus 6) tartják a Kernstok Kertben. A megnyitó és köszöntő után a Pinocchió Bábcsoport ad műsort az érdeklődőknek, majd Anyatejes kvízjátékot indítanak a Védőnői Szolgálat munkatársai.

forrás: kekduna.hu


[ 2009.07.28. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek