nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Hirdetmények / Alapítványi beszámoló oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
november 2020
előre
Alapítványi beszámoló
A  Lábatlan Közösségi Céljaiért Alapítvány 2007. évi munkájáról

Lábatlan nagyközség Közösségi Céljaiért Alapítvány
2541 Lábatlan József A. u. 60.


Beszámoló Lábatlan Város Képviselő-testületének 2008. április 29-i ülésére

Tisztelt Képviselő-testület!

Lábatlan Nagyközség Közösségi Céljaiért Alapítvány 2007. évi tevékenységéről és a kapott önkormányzati támogatás felhasználásáról az alábbiak szerint számolok be.

Az alapítvány tevékenységét 2007. évben folyamatosan folytatta, bevételeit részben magánszemélyek, gazdálkodó szervezetek meghatározott célhoz kötött befizetései teszik ki. A befizetések címzettjei a városban működő intézmények, civil szervezetek voltak, részükre a célzott befizetéseket átutaltuk, illetve kifizettük.  Az önkormányzati támogatás összege 2007. évben összesen 4.999.168.- Ft volt, (ebből meghatározott célra 1.999.168.-Ft) mely összeget az Szja 1%-ával (396.206.-Ft) kiegészítve, nyilvános pályázat kiírása, majd a beérkezett pályázatok elbírálása, után osztott fel a kuratórium.
A beérkezett pályázatok alapján támogatásban részesült 17 intézmény, civil szervezet, összesen 3.248.000,. Ft összegben, a  kedvezményezettek nevét és összegét a mellékelt táblázat tartalmazza.
Meghatározott célra történt átutalás alapján támogatásban részesült a Lábatlani Sirályok Egyesület 832.548,-Ft, az Egyetértés SE 719.611.-Ft, a Gondozási Központ 125.000.-Ft, a Gerecse Tájvédő Egyesület 100.000.-Ft , a Nagycsaládosok Egyesülete 20.000.-Ft, Zengő óvoda 24.000.-Ft összegben.

Alapítványunkhoz kérelemmel fordult egy mozgásában korlátozott lábatlani magánszemély, és a közlekedéséhez szükséges kerekes székhez akkumulátor vásárlásához kért és a kuratórium határozata alapján kapott 24.061.-Ft támogatást. 

A kuratórium korábbi határozata alapján 2007. évben is egy tanuló részére (az iskola javaslata alapján), a tanév végén, átadásra került egy darab számítógép 153.946.-Ft értékben.
Az alapítvány az önkormányzattól kapott támogatás összegét teljes mértékben felhasználta, maradványa a kapott támogatásból nem keletkezett.

Alapítványunk fogadta 2007. évben Gombai Dóra gyógyítására gazdasági szervezetek és magánszemélyek befizetéseit, melynek összege 2.399.099.-Ft volt. Az összeg átutalása megtörtént a szülők által megadott számlaszámra.  

Alapítványunk támogatási szerződést kötött a Tata és Vidéke Takarékszövetkezettel, melynek alapján a támogató, meghatározott célokra 200.000.-Ft-ot utalt át számlánkra. A támogatási szerződés mellékletét képező kimutatás alapján, mely a támogatott szervezeteket és azok támogatására felhasználandó összegeket tartalmazza, a támogatások átutalásra, kifizetésre kerültek.(10 szervezet, illetve esemény)

Az alapítvány számlájára év közben, meghatározott célra befizetett összegeket a támogatottak részére továbbítottuk. (judó szakosztály, férfi kézilabda szakosztály, mazsorett csoport, Köz-Egylet, Nyugdíjas és Hagyományőrző klub, Kuckó Gyermekjóléti Szolgálat, Diabétesz klub, Aranyszarvas íjászegyesület)

Alapítványunk egyéb költségei között továbbra is csak a bankszámla vezetésével kapcsolatban felmerült postaköltséget, forgalmi jutalékot, (51.928.-Ft) valamint az 1%-os szja felhasználásából adódó közzétételi kötelezettség díját (8.280.-Ft) számoltuk el.

A támogatottak nevében is megköszönöm az Önkormányzat és a Képviselő-testület tagjainak támogatását, kérem beszámolóm elfogadását.

Lábatlan, 2008.április 12.

Dinnyés István
kuratórium elnöke

Melléklet  (doc, 122 kB)[ 2008.04.26. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-