nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Hirdetmények / Alapítvány 1% oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
november 2020
előre
Alapítvány 1%
A „Lábatlan Nagyközség Közösségi Céljaiért” Alapítvány ezúton kéri Önöket, hogy szja-juk 1%-át helyi közösségi célok megvalósítására fordítsák!

Tisztelt Lábatlaniak!

A „Lábatlan Nagyközség Közösségi Céljaiért” Alapítvány ezúton kéri Önöket, hogy személyi jövedelemadójuk 1%-át helyi közösségi célok megvalósítására fordítsák!

Anyagi segítségüket az alábbi célok megvalósításához kérjük:

• A gyermek- és ifjúságvédelem,
• a hátrányos szociális helyzetűek,
• a természet- és környezetvédelem,
• a helyi nemzeti hagyományok megőrzése,
• a szabadidősport,
• a kultúra, művelődés,
• a népegészségügy támogatása.

Kiemelt céljaink 2011-re:

Civil szervezetek anyagi támogatása.
Óvodások, sérült gyermekek, idősek kirándulásának, nekik szóló rendezvények megrendezésének anyagi támogatása, számítógép vásárlása egy hátrányos helyzetű, kiemelkedő képességű általános iskolás részére.

A beérkezett támogatásokat nyílt pályázat kiírásával és a beérkezett pályázatok értékelésével osztjuk el, amelyről folyamatosan tájékoztatjuk Önöket.

Az alapítvány adószáma: 19148810-1-11
neve: Lábatlan Nagyközség Közösségi Céljaiért alapítvány

Eddigi támogatóinknak ezúton mondunk köszönetet és bízunk benne, hogy mind többen támogatják alapítványunkat azért, hogy közösségi céljaink megvalósítását anyagilag segítsék.

Lábatlan Nagyközség Közösségi Céljaiért alapítvány
Kuratóriuma

[ 2011.02.15. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-