nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Adventkezdés Nyergesen oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Adventkezdés Nyergesen
Adventkezdő programok várják az érdeklődőket szombaton (november 28) Nyergesújfalun.

A Városházán délelőtt 10 és 12 óra között kézműves játszóház működik, a Mesesarokban karácsonyi történeteket és diákat láthatnak a családok, a Jótékony-vásártéren pedig karácsonyi ajándékgyűjtést tartanak a rászoruló családok részére.

11 órától a Városháza Galériájában a "90 éves a Nyergesi Szabadiskola" című kiállítás nyílik. Délután fél 3-tól helytörténeti kiadvány bemutató és vetélkedő kezdődik a Városházán. A fél 4-kor kezdődő karácsonyi műsorban fellép a Szalézi Középiskola énekkara, a Pinocchió Bábcsoport és a Kernstok iskola diákjai. 5 órától adventi gyertyagyújtást láthatnak a látogatók a Szent István téren, majd háromnegyed 6-tól hagyományos adventi vásár nyílik a Városháza udvarán a nemzetiségi énekkarok és fúvósok közreműködésével.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2009.11.25. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek