nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Adventi hangverseny oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Adventi hangverseny
2009. november 29-én 17 órakor a Gerenday Közösségi Házban Adventi Hangverseny és 16 órától az udvarán vásár

Meghívó

Tisztelettel meghívunk minden érdeklődőt 2009. november 29-én, vasárnap 17 órakor a lábatlani Gerenday Közösségi Házban tartandó hagyományos
ADVENTI HANGVERSENYRE.
Közreműködik az
Éjféli Kiáltás Gospel Kórus

A kórus 2006 novemberében alakult közel 40 fiatal összefogásával. Tagjai szerte az országból gyűlnek össze a próbákra, fellépésekre. A zene és az éneklés az, ami összetartja az azóta már 50 tagúvá duzzadt „kis” csapatot, ahol tizenévesek, huszonévesek, de harmincas éveiket járó fiatalok is együtt dicsérik az Urat. Az Éjféli Kiáltás Gospel Kórus repertoárja spirituálék. Gospel énekek és más Istent dicsőítő dalok összessége.

16 órától a Gerenday Ház udvarán kis adventi vásárral várjuk a látogatókat!

Lábatlan Város Művelődési Intézményei

[ 2009.11.23. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-