nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Adventi hangverseny oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Adventi hangverseny

Advent első vasárnapján, december 2-án 17 órára hívunk mindenkit a Gerenday Közösségi Házban tartandó ünnepi hangversenyre, melyen fellép az észak-komáromi Concordia vegyes kar. Az énekkar 27 éve egyre magasabb színvonalon közvetíti az európai kórusmuzsikát, hazai és nemzetközi versenyeken méretteti meg tudását szép sikereket elérve. A kórus énekelt II. János Pál pápa budapesti és pozsonyi miséjén, s többször szerepelt Prága, Bécs , Budapest, Pozsony templomaiban, székesegyházaiban.


A Concordia vegyes kar szlovákiai magyar kórus, akiket baráti szálak fűznek a hazai tájak és Magyarország, Ausztria, Németország sok-sok közösségéhez, zenei együtteséhez.


[ 2007.11.23. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-