nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Advent a Vízivárosban oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Advent a Vízivárosban
Civil karácsony december 21-én, Aranyvasárnap "Advent a Vízivárosban" elnevezéssel a Balassa Bálint Múzeum és az Eurohíd Alapítvány szervezésében
Tisztelt Komárom-Esztergom Megyei Civil Szervezetek!

Ezúton szeretnénk meghívni Önöket a Pázmány Péter utcában, december 21-én, Aranyvasárnap megrendezésre kerülő Advent a Vízivárosban elnevezésű civil karácsonyra, melyet a Balassa Bálint Múzeum és az Eurohíd Alapítvány közösen szervez és nagy örömünkre becsatlakozik segítőként a Keresztény Múzeum is. Célunk, hogy a rendezvényen minél több civil szervezet képviseltesse magát saját készítésű termékekkel, ajándéktárgyakkal, lekvárral vagy akár egy tál süteménnyel és ezáltal gyűjtsön saját szervezetének egy kis év végi plusz bevételt.
A nap folyamán sok színes programot kínálunk a gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. Többek között mézeskalács díszítés, betlehem és karácsonyfadísz készítés, valamint meséket, előadásokat is hallgathatnak az Adventről a Balassa valamint a Keresztény Múzeum múzeumpedagógusaitól. A rendezvény keretein belül egy betlehem-készítő verseny is megrendezésre kerül.
A délután folyamán helyi énekkarok és fiatal zenésznövendékek előadását hallgathatjuk a Vízivárosi templomban, majd együtt díszítjük fel a templom előtti kis téren Víziváros karácsonyfáját.

Várjuk a vásárra való jelentkezését e-mailben, az adventavizivarosban@gmail.com címen, vagy telefonon Eckl Katánál a 06-30-334-6024-es számon.
A rendezvényen való részvétel mindenki számára INGYENES!


Sok szeretettel várjuk Önöket!
A Balassa Múzeum és az Eurohíd Alapítvány munkatársai.


[ 2014.12.08. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-