nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egészségügyi hírek / Adomány oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
november 2020
előre
Adomány
Gyógyvarázs program - könyveket és játékokat kapott a tatabányai kórház gyermekosztálya.

Egy pénzintézet esztergomi akciója során az összegyűlt ajándékokat a tatabányai Szent Borbála Kórház Gyermekosztályának adták át. A bankfiókba érkezett közel 100 használaton kívüli, de még jó állapotú könyv és játék több feladatot is teljesít majd a kórházban.

Miközben felvidítja a gyerekeket, a doktorok munkáját is segíti. Egy-egy kellemetlen vizsgálat során egy kedves baba vagy mesekönyv segít lekötni a kis betegek figyelmét, és a kórházban töltött napokat is elviselhetőbbé teszik.

Nem ez az első alkalom, hogy a gyógyvarázs program a Szent Borbála Kórházban jár, hiszen 2004-ben és 2007-ben szórakoztató gyermekprogrammal járult hozzá a gyermekek gyógyulásához.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2010.01.13. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-