nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / A természet ezer arca oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
A természet ezer arca
A Holcim Zrt. idei alkotópályázatának eredményhirdetésére 2010. november 11-én 15 órakor kerül sor a Gerenday Közösségi Házban
Csatlakozva az ENSZ által meghirdetett biodiverzitás - fajok sokszínűségének megőrzése – évéhez, a Holcim Hungária Zrt. ebben az évben is meghirdette alkotópályázatát Lábatlan és Nyergesújfalu környékbeli iskoláknak, óvodáknak.

Az idei téma a természet ezer arca volt, melyet számtalan módon örökítettek meg a gyerekek, mind témában, mind technikában. A gyermekek képzelete ebben az évben is az egekig szárnyalt, lenyűgözően színes és vidám alkotások születtek, az állatok ábrázolásától a természet lenyomatáig.

„Minden évben meglepődünk, hogy mennyi ötlet van még a gyerekekben. Olyan dolgokat örökítenek meg, formálnak makettbe, amelyekre álmunkban nem gondoltunk volna. Készült itt akvárium papírból, hatalmas képek textilből, csodálatos kerámia munkák bújtak ki az apró kezek alól. De óriási dicséret illeti a felkészítő tanárokat, óvónőket is, akik észrevétlenül terelgették a jó irányba a néha elcsúszó ceruzát, vagy mutatták meg, hogy hogyan is formálható az agyag a természet mintájára.
Ilyenkor látszik igazán, hogy igenis érdemes foglalkozni a gyerekekkel, mert ők színezik be a mára már sokszor szürkévé vált világunkat.”- mondta el Márta Irén, a Holcim Hungária Zrt. kommunikációs igazgatója.

Az alkotópályázat eredményhirdetésére 2010. november 11-én, délután 3 órakor kerül sor a lábatlani Gerenday Közösségi Házban. A beérkezett művek ugyanitt láthatók, a kiállítás rögtön az eredményhirdetést követően nyílik és egészen november végéig lesz megtekinthető.
A legszebb alkotások gazdái egy kirándulást nyernek Budapestre a Tropicariumba, ahol a vízi világ csodálatos lényeivel ismerkedhetnek meg barátaik társaságában.

Lábatlan után Nyergesújfalura, az Ady Endre Művelődési Házba érkeznek az alkotások.

[ 2010.11.11. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-