nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Sport / Lábatlani Sirályok / Hírek / A Sárkány fogságában! oldalon áll
Lábatlani Sirályok
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
A Sárkány fogságában!
 Duna Nap július 1-jén, A sárkányhajó versenyre 16-20 (+4) fős csapatok jelentkezését várjuk. Jelentkezési lap letölthető! 
2009, majd 2010, mindkétszer ígértük, hogy Sirályok mellett misztikus lények, sárkányok uralják a Dunát, ha nem is végleg, legalább egy délutánra a Nemzetközi Duna Nap rendezvényen. Azt mind tudjuk, hogy egy harcedzett sárkány sok mindent kibír, de azt aztán igazán nem, ha a hullámos víz helyett az árnyas Gerenday Kertben kell megmutatniuk tudásuk. Két kudarcba fulladt versenyterv után jött az elhatározás, akkor hirdetünk újra Dragon viadalt, ha lesz olyan hajó, amire rendszeresen túrán, edzésen, versenyen egyaránt számíthatunk. Itt az idő! Május végén végre vízre szállhattak az ifjú Sirályok azzal a sárkányhajóval, ami mostantól Lábatlant szolgálja.
Kipróbálták már a hajót városunk iskolájának hatodikosai is. Június elsején egy felejthetetlen délelőttöt töltött a két osztály a Dunán. Elsajátították a sportág legfontosabb mozdulatait, és tapasztalhatták, hogy milyen nagy szükség van az összehangolt csapatmunkára.
Hát most rajtatok a sor, kedves leendő sárkányok! Verbuváljatok csapatot, készüljetek lelkesen, mert nyakunkon az újabb Duna Nap július 1-jén, ahol könyörtelenül csap le ez a fenevad, és ejt rabul százakat.
Készüljetek, de ne csak lelkiekben, hiszen ebben az évben a Lábatlan Sirályok SE minden nevező csapatnak biztosít egy edzést a hajóban azért, hogy minél eredményesebben csaphassatok lapátjaitokkal a habokba!
A csapat lehet férfi, női vagy vegyes, általános- vagy középiskolás, csak egy számít, nevezzetek legalább 16, legfeljebb 20 fő+ 4 tartalék evezőst, és egy ügyes dobost! Kormányosra, hajóra, mentőmellényekre és lapátokra ne legyen gondotok, azokat mi biztosítjuk, csak úgy, mint a győztes csapatoknak járó érmeket és kupákat!

További információk és jelentkezési lap a www.labatlan.hu-n, edzésekre jelentkezhettek a siralyok@invitel.hu címen vagy a +3670/558-0468 telefonon!

Baráti üdvözlettel
Sujbert Levente
egyesületi elnök

Jelentkezési lap sárkányhajó versenyre


[ 2011.06.20. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-
-
-
-