nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Sport / Lábatlani Sirályok / Hírek / A kajakosok újra versenyeztek oldalon áll
Lábatlani Sirályok
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
A kajakosok újra versenyeztek
Héráklész Fizikai Felmérő Országos Bajnokság - A győri versenyen idén több mint 1000 gyerek, serdülő és ifjúsági versenyző vett részt.
Ilyenkor?- Kegyetlen edzők! Ebből lesz csak a reuma! Mondhatják sokan, hiszen még jégtáblák úsznak a Dunán! Még mirelit halat falnak a sirályok, mégis nagyon vágyunk már a vízre, de azért bolondok nem vagyunk!
Tavaszig a gyerekek erősítenek a tornateremben és a kis kondi-szobában, futják a kilométereket, hogy a hagyományos téli fizikai felmérőn a legjobb eredményt érjék el. A téli szünet után meg is kaptuk a meghívót a február 5-i Héráklész Fizikai Felmérő Országos Bajnokságra, így összeállítottuk csapatunkat.
A győri versenyen idén több mint 1000 gyerek, serdülő és ifjúsági versenyző vett részt. Sokan voltak a korábbi években is, de ennyi versenyzőre a neves házigazdák sem számíthattak, aminek sajnos a mi tízéves lányaink is megitták a levét, hisz a futást ellenőrző versenybíró elszámolása miatt az első 2400 méter után még 1200 métert futhattak kimerült kiscsibéink. Na, ez nem hatott jól eredményeikre, így csúszott vissza a nagyon ügyes Molnár Vikink a hetedik helyre. A legkisebbek, akik még csak alig múltak 8 évesek, mint a mi pöttöm Cziván Zsófink, egyszerre versenyezhettek a 18 évesekkel, akik között talán már ott volt a londoni, vagy a rioi olimpia jövendő bajnoka. A hagyományos „szárazföldi számok”: futás, húzódzkodás, lábemelés, valamint a nagyobbaknál fekvenyomás szerepelt a versenyprogramban. A mezőny bizony nagyon erős volt minden korosztályban, mégis sikerült dobogóra állnia csapatunk két versenyzőjének. Hacsa Adrienn ezüstéremmel gazdagította gyűjteményét a 2001-ben született lányok között, a legkisebbeknél Cziván Zsófia bronzérmet szerzett. Mindkét lány nagyon szépen versenyzett. Dicséret illeti még Várvölgyi Patríciát, aki futásban olyan hihetetlenül jól versenyzett, hogy ezt a számot fölényesen megnyerte, Szabó Réka az előkelő 6. helyen végzett ugyanebben a futamban. Lányainknak az egyesületek versenyében a 10. helyezést sikerült megszerezniük, ami a résztvevő 30 lánycsapat között kiemelkedően jó eredmény.
A Lábatlani Sirályok csapata 18 versenyzővel vett részt a megmérettetésen. Azok is szépen teljesítettek, akiknek nem sikerült dobogós helyen végezni, hiszen mindannyian javítottak tavalyi eredményükön. Így tudott csapatunk a 45 kajak-kenus egyesület közül a 26. helyen végezni a pontversenyben.
A csapat tagjai: Balázs Dávid, Cziván Zsófia, Hacsa Adrienn, Karamán Bettina, Karamán Laura, Keserű Ádám, Keserű Norbert, Király Patrik, Molnár Viktória, Rozmán Eszter, Schrenk Ádám, Schrenk Máté, Styecz Barna, Szabó Nikoletta, Szabó Réka, Tóth Patrik, Vámos Anna, Várvölgyi Patrícia.

A versenyzőknek gratulálunk, a kísérő szülőknek pedig köszönjük a segítséget!

Schrenkné Simon Ildikó és Sujbert Levente

[ 2011.02.09. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-