nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Hirdetmények / A hamis bankjegyek ellen oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
november 2020
előre
A hamis bankjegyek ellen
Az egyszerű UV-A-lámpák korszaka lejárt − itt az UV-A/C-készülék vásárlási pályázat kiskereskedőknek!

Nagyobb biztonság a pénztárakban a hamis bankjegyek ellen − most támogatott áron!
Az egyszerű UV-A-lámpák korszaka lejárt − itt az UV-A/C-készülék vásárlási pályázat kiskereskedőknek!

A felhívás letölthető formátumban (pdf)
A Magyar Nemzeti Bank anyagilag is támogatja, hogy a kiskereskedők megbízhatóbb bankjegyellenőrzést lehetővé tevő, modern UV-A/C-készüléket vásároljanak.
A jegybank a pályázat során az UV-A/C-készülékek nettó kiskereskedelmi árának 60%-ával (de készülékenként legfeljebb 20 ezer forinttal) támogatja a programban résztvevő kiskereskedőket.
A programban résztvevő kiskereskedők már a vásárláskor az MNB támogatással csökkentett áron juthatnak UV-A/C készülékhez.
A támogatási programban résztvevő forgalmazók elérhetőségi adatait valamint a programba felvett UV-A/C-készülékek típusát, árát, részletes jellemzőit, továbbá egyéb tájékoztató információkat a forgalmazóktól kapott adatok alapján összeállított, a www.mnb.hu honlapon megtalálható
TERMÉKLISTA tartalmazza.
Kik jogosultak az MNB-támogatásra?
Az a kiskereskedelmi tevékenységet végző, üzletet üzemeltető kereskedő, aki:
• szerepel a nyilvános cégjegyzékben, és a bejegyzésre 2011. január 1-jét megelőzően került sor,
• legutolsó lezárt üzleti évére vonatkozó beszámolóját elektronikus úton nyilvánosságra hozta,
• üzleteiben kizárólag a 210/2009. (IX.29.) Korm. rendelet 6. melléklete szerinti, meghatározott termékkör-kategóriákba eső termékek forgalmazását végzi:
1. Élelmiszer; 3. Textil; 4. Ruházat; 5. Babatermék; 6. Lábbeli- és bőráru; 7. Bútor, lakberendezés, háztartási felszerelés, világítástechnikai cikk; 9. Villamos háztartási készülék és villamossági cikk; 16. Könyv; 17. Újság, napilap, folyóirat, periodikus kiadvány; 18. Papír- és írószer, művészellátó cikk; 20. Illatszer, drogéria; 21. Háztartási tisztítószer, vegyiáru; 27. Játékáru; 45. Kreatív-hobbi és dekorációs termék; 46. használtcikk.
• üzletének vagy üzleteinek átlagos alapterülete nem haladja meg a 400 m2-t,
• üzletenkénti éves árbevétele meghaladja a 10 millió, illetve 2010-ben alakult kiskereskedés esetén az 5 millió forintot.
Hogyan juthat a kiskereskedő az MNB-támogatáshoz?
1. Pályázati anyag letöltése az MNB honlapjáról − szükséges dokumentumok elkészítése, megszerzése (Nyilatkozat, Aláírási címpéldány, 0-s adóigazolás, Pénztárgép adatközlő lapok)
2. Pályázat beküldése (postai úton vagy személyesen) az MNB-hez
3. Az MNB elbírálja a jogosultságot
4. Az MNB-támogatásra jogosult kiskereskedők részére az MNB postai úton eljuttatja a kupon(oka)t és információs anyagokat
5. A kiskereskedő kiválaszt az MNB TERMÉKLISTÁjáról egy UV-A/C-készülék típust, valamint egy értékesítési pontot, ahol az MNB-támogatással csökkentett áron megvásárolja az általa kiválasztott UV-A/C-készüléket.
2011. július 20.
További információ:
uv.ac.program@mnb.hu | Telefon: 421-3373 | Fax: 421-3391
http://www.mnb.hu/Bankjegy_es_erme/UV-AC/informaciok-uv-ac-keszlek-vasarloknak


[ 2011.07.22. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-