nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egészségügyi hírek / 76 milliós támogatás az egészségügynek oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
november 2020
előre
76 milliós támogatás az egészségügynek
Több mint 76 millió forint európai uniós támogatás érkezik megyénkbe. A pénzt az egészségügy fejlesztésére lehet fordítani.

A Közép-dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács (KDRFT) tavaly pályázatot írt ki az egészségügyi szolgáltatások fejlesztésére, orvosi rendelők és egészségházak kialakítására, korszerűsítésére.

A KDRFT elnöke, Pál Béla egy Szentkirályszabadján tartott sajtótájékoztatón mondta el, hogy a régióban 21 nyertes pályázat született, ebből négy önkormányzat Komárom-Esztergom megyei.

Héregen orvosi rendelő felújítására 15 187 894 forintot nyertek. Kocson kialakíthatják az egészségházat, a vissza nem térítendő támogatás mértéke itt 21 498 695 forint. Epölön egy korszerű orvosi rendelő létrehozása a cél, az elnyert összeg 19 780 200 forint, míg Piliscséven a meglévő orvosi rendelőt bővítik, erre 19 595 600 forintot kapnak.

Forrás: www.kemma.hu


[ 2009.03.19. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek