nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / 140 éves a cementgyár oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
140 éves a cementgyár
Keressük azokat a tárgyakat, fotókat, történeteket amelyek a cementgyárral kapcsolatosak és egy kiállításon bemutathatóak.

A cementgyár hosszú idők óta elválaszthatatlan része a régiónak, ezért a jubileumi évfordulót méltóképpen szeretnénk megünnepelni.
Cement Keressük azokat a tárgyakat, fotókat, történeteket amelyek a cementgyárral kapcsolatosak és egy kiállításon bemutathatóak.
Ha Ön rendelkezik bármelyikkel, várjuk jelentkezését! (A kiállítás után minden tárgyat visszajuttatunk a tulajdonosának.)

Hívását várja: Szeles Viktor a 06/30/ 537-04-71-es telefonszámon.

Köszönettel:
Holcim Hungária Zrt.


[ 2008.10.04. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-